Chestionar de feedback / satisfacție al pacientului

Având în vedere că spitalul își desfășoară activitatea în cadrul unui sistem de management al calității care impune satisfacerea cât mai deplină a cerințelor și așteptărilor dumneavoastră, vă rugăm să aveți amabilitatea de a completa acest chestionar care conține întrebări relevante pentru noi.

Vă rugăm, după completare, iar la final, sa apăsați butonul trimite, pentru a se putea centraliza răspunsurile dumneavoastră, care vă asiguram ca rămân confidențiale, indiferent de varianta pe care ați ales-o pentru completare.

În situația în care doriți să menționați aspecte pozitive/negative despre îmbunătățirea îngrijirilor medicale din timpul spitalizării, vă rugăm să le enumeraţi la rubrica „ Alte mențiuni”

Modalitatea de răspuns prin a marca, la fiecare întrebare, casuta care corespunde răspunsului cel mai apropiat opiniei dumneavoastră. Fiecare întrebare şi necesită un răspuns. 

Chestionarul este confidențial/anonim și vizează doar prelucrări statistice, care au ca obiect înțelegerea opiniilor dumneavoastră, cu privire la calitatea serviciilor oferite de spital. 

    Vă mulţumim anticipat pentru implicarea dumneavoastră în acest demers important!  

Atenţie! Opiniile exprimate de dumneavoastră în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la această internare.

Date statistice (vă rugăm încercuiţi/completaţi):