Realizat de Teamnet Dedalus, www.teamnet-dedalus.ro

Receptie CPU: 0372791216 Receptie SPITAL: 0372791212

CENTRALA   SPITAL

Descriere

lab1.jpg      

LABORATOR ANALIZE MEDICALE SPITALUL ORASENESC MIOVENI

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Orășenesc Mioveni deservește compartimentele și cabinetele medicale din cadrul Spitalului și Ambulatoriul de specializare integrat.

De asemenea este în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Argeș și efectuează analize paraclinice gratuite în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Orășenesc Mioveni are un punct de recoltare în cadrul Policlinicii Mioveni, situat pe strada Cărănești, nr.1, etaj 1.

 Programul de recoltare este următorul:

Luni - Vineri - 08:00 - 10:00

 În laboratorul Spitalului Orășenesc Mioveni și în punctul de recoltare își desfășoară activitatea: medici, biochimiști, biologi, asistenți medicali, personal înalt specializat, cu experiență și instruit permanent pentru a fi dedicat actului medical și pacienților noștri.

Echipa medicală este formată din:

  •   Dr. IRIMIA FLORINA,  medic primar Medicină Laborator

 Activitatea medicală:

Analize de laborator :  BIOCHIMIE, HEMATOLOGIE, COAGULARE, IMUNOLOGIE, BIOCHIMIE URINARĂ, PARAZITOLOGIE,  MICROBIOLOGIE și BIOLOGIE MOLECULARĂ.

 Aparatura medicală:

Probele prelevate sunt analizate în laboratorul dotat cu echipamente de la cei mai importanți producători  de aparatură medicală la nivel mondial BIORAD - SINGAPORE,  HORIBA MEDICAL-FRANȚA, SIEMENS-S.U.A, BECTON DICKINSON-S.U.A, SEBIA U.S.A, TOSOH BIOSIENCE NV-BELGIA, THERMOFISHER- FINLANDA, etc., oferind posibilitatea efectuării unei game largi de analize medicale, dar și garanția obținerii unui rezultat corect.

  •   Departamentul de Hematologie este dotat cu analizoare automate de ultimă generație PENTRA XLR, PENTRA 60 ES, PENTRA 60 C+, SYSMEX CA-620, COATRON M1 și alte analizoare automate,
  •   Departamentul de Biochimie beneficiază de analizoare SPIN 640 PLUS, KONELAB 20 i, KONELAB 20Xti, LABUREADER Plus, SEBIA HYDRASYS 2 SCAN, HELENA SAS 1, SAS2  și altele,
  •   Departamentul de Imunologie este dotat cu analizoare IMMULITE 2000 XPI , TOSOH AIA 360, SELEXON METER
  •   Departamentul de Microbiologie BACTEC FX 40  și  microscoape optice ,
  •   Laboratorul de Biologie Moleculară, compartimentat și dotat conform reglementărilor GPL, dar și conform noilor recomandări WHO și CDC. Dotarea include, 2 sisteme de real - time PCR: CFX 96 Real Time System + C1000 Touch Thermal Cycler - BIORAD, Exycycler ™96 - Real Time System - BIONNER și PCR clasic, 2 extractoare automate de acizi nucleici: ExiPrep™ 16Dx- BIONNER, cabinete PCR, hote cu flux laminar, clasa I și II de protecție biologică și alte echipamente specifice.

Reactivii folosiți în laborator sunt certificați CE.

Laboratorul Spitalului Orășenesc Mioveni este acreditat RENAR conform standardului SR EN ISO 15189:2013 și participă la scheme de comparări inter-laboratoare de la furnizori acreditați.

Email: laboratorspmio@yahoo.com

Contact : nr. centrală : 0248 707 004 / interior 1010 - 1021 - 1022 - 1023 - laborator analize medicale

Laborator biologie moleculară  - 0783 019 758

Punct  recoltare Policlinica Mioveni ( Dispensar ) - 0783 019 752

lab22.jpglab33.jpglab444.jpg