Realizat de Teamnet Dedalus, www.teamnet-dedalus.ro

Receptie CPU: 0372791216 Receptie SPITAL: 0372791212

CENTRALA   SPITAL

Laborator analize medicale

INFORMATII  PRIVIND  LABORATORUL DE ANALIZE MEDICALE  

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Orășenesc Mioveni deservește compartimentele și cabinetele medicale din cadrul Spitalului și Ambulatoriul de specializare integrat.

Spitalul Orășenesc Mioveni oferă pacienților și tuturor cetățenilor interesați, pachetul de servicii medicale de bază în asistență medicală ambulatorie de specialitate pentru specialitățile paraclinice.

Conform contractului încheiat prin Casa de Asigurari de Sănătate ARGES, în limita fondurilor lunare, pe baza biletului de trimitere, se realizează analize medicale de laborator și investigații medicale de imagistică - radiologii (Rx), rezonanță magnetică nucleară (R. M. N), computer tomograf (C. T).

Laboratorul de analize medicale al Spitalului Orășenesc Mioveni are un punct de recoltare în cadrul Policlinicii Mioveni, situat pe strada Cărănești, nr.1, etaj 1.

Programul de recoltare este următorul: Luni - Vineri - 08:00 - 10:00

Programările la punctul de recoltare din Policlinica Mioveni ( Dispensar ) se fac la nr. de telefon) – 0783 019 752  de luni   până  vineri  în intervalul orar : 08:00 – 12:00

 Email: laborator.spmio@yahoo.com

Laboratorul de biologie moleculară al Spitalului Orășenesc Mioveni efectuează, contra cost, testări în vederea determinării infecției cu virusul SARS - CoV-2 astfel :

La cerere, pentru persoanele care doresc testare în limba română sau pentru intervenții medicale, prețul este de 210 lei.

Pentru persoanele care doresc testare în scopul deplasării în străinătate, prețul este de 300 lei, tradus in limba engleză, iar pentru copiii cu vârsta sub 12 ani, prețul este de 210 lei.

Recoltările se fac doar cu programare în prealabil, la numărul de telefon : 0372 79 12 12

Punctul de recoltare este camera de triaj epidemiologic aflată în clădirea veche din curtea Spitalului ( intrarea pe lângă magazinul Ciubuc).

 

Laborator de radiologie si imagistica medicala ( radiologie, CT, RMN, Angiograf)

INFORMATII PRIVIND LABORATORUL DE RADIOLOGIE SI IMAGISTICA MEDICALA   

Pentru diagnosticarea și tratamentul pacienților, Spitalul Orășenesc Mioveni, pune la dispoziția pacienților toate dotările necesare parcurgerii unui proces complet de tratament al pacientului. În acest sens, spitalul oferă servicii de radiologie și imagistică medicală, inclusiv angiografie.

Programările pentru investigațiile din Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Orășenesc Mioveni ce cuprind: Radiografie, C.T., sau R.M.N se fac la următorul număr de telefon : 0248 707 004 interior 1108, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 16:00.

Pentru a beneficia de investigații gratuite, aveți nevoie de următoarele documente:

RADIOGRAFIE:

- Bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist ( valabilitatea biletului fiind de 30 zile)

- Card de sănătate

- Act de identitate

COMPUTER TOMOGRAF

- Bilet de trimitere doar de la medicul specialist (valabilitatea biletului fiind de 90 zile)

- Card de sănătate

- Act de identitate

R.M.N:

- Bilet de trimitere doar de la medicul specialist (valabilitatea biletului fiind de 90 zile)

- Card de sănătate

- Act de identitate

Pentru investigații cu plată aveți nevoie de o recomandare de la medicul de familie sau de la medicul specialist.

Vă reamintim faptul că, toate investigațiile atât cu plată cât și gratuite se efectuează doar cu programare și în limita fondurilor alocate de Casa de Asigurări de Sănătate pe luna în curs.